Abonnement ‘Welbevinden’

Werknemers krijgen een extra verzekering, pensioenspaarplan, smartphone, laptop, bedrijfswagen en soms nog aandelen en opties erbovenop. En waarom geen maandelijkse sessie bij een coach?

Wordt het geen tijd voor ‘zachtere’ incentives 2.0?

Het gaat meestal enkel over financieel-materiële zaken die vooral de status en het ego aandikken. Maar wat als de werkgever het nu eens écht meende met het welbevinden van zijn personeel? Bijvoorbeeld door hen een jaar lang maandelijks een coachingssessie te schenken waar ze met een neutraal iemand in alle discretie professionele en privéonderwerpen kunnen bespreken en ventileren. Gedurende 10 maanden elke maand 2 uur een luisterend oor, zoiets doet wonderen! Want mensen hebben meer nood aan een goed gesprek dan aan al die luxueuze extra’s…

Van uiterlijke schijn naar innerlijke rust

Zeker in tijden van overstress, burn out en bore out, stijgende innerlijke bewustwording en de vraag naar meer zingeving is het heilzamer om in dit aspect van je mensen te investeren. Elke maand een rustgevend gesprek is een waardevol cadeau met als resultaat een mooiere persoonlijkheid met minder frustraties en stress met meer harmonie en beter in balans. Het zou bovendien niet alleen het bedrijf of de organisatie ten goede komen maar vooral ook de persoon zelf, zijn relatie en zijn gezin.

Contacteer ons voor meer details, volumeafspraken en onze concrete aanpak.