Seclusive Coaching

BG_seclusiveOp een bepaald moment wil je écht dat het ophoudt. Verlang je naar een aanpak ten gronde. Want soms kan je zodanig worstelen met een issue dat het je leven overneemt en je hele functioneren gaat beïnvloeden. Zoiets tast je carrière aan, verziekt relaties en zal je uiteindelijk verzwakken, uitputten of zelfs helemaal onderuit halen. Sommige issues liggen echter zo moeilijk en gevoelig dat gespreide sessies van een uur niet volstaan. Je wil er op doorgaan. In één trek. Tot op het bot. Wanneer je dit moedige besluit neemt, is Seclusive Coaching een ideale oplossing. In volle vertrouwen en in alle discretie gaan we samen in afzondering. In dit exclusieve persoonlijke traject krijg je mij als coach gedurende drie volle dagen helemaal voor jou alleen. Door niets afgeleid en weg van de dagelijkse sleur, van je vertrouwde omgeving, van je bedrijf of organisatie, van je gezin, van je partner. Drie dagen de pauzetoets ingedrukt om tijd te maken voor jezelf. Om stil te staan bij je diepste besognes om uiteindelijk die ene donker bladzijde om te slaan.

Drie dagen in afzondering

tweestoelen_K

We gaan hiervoor in afzondering (Eng. seclusion) op een rustige locatie waar je gedurende 3 dagen door een zeer intens traject doorloopt van 9 coachingsessies met gezonde maaltijden en ontspanning. Naargelang de locatie heb je de keuze uit fitness, sauna, jacuzzi, massage, wandelingen in de natuur of meer sportieve buitenactiviteiten.

Intense exclusieve coaching

Het gaat om een sterk gepersonaliseerd traject dat veel energie vergt van cliënt én coach maar waarvan de intensiteit en de inspanningen in evenredigheid staan met het resultaat. Maar meer nog dan andere coaching is dit een unieke bevrijdende ervaring die van jou een evenwichtiger en gelukkiger mens maakt!

Neem contact op voor meer details.

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑