Seclusive coaching *****

Op een bepaald moment heb je er genoeg van en wil je eens heel diep ingaan op één van je issues. Omdat je het beu bent en er voor eens en voor altijd komaf mee wil maken. Dat kan via een exclusieve persoonlijke coaching waar je mij als coach enkele dagen helemaal voor jou alleen hebt. Door niets afgeleid en weg van de dagelijkse sleur, van je vertrouwde omgeving, van je bedrijf of organisatie, van je gezin, je partner. De pauzetoets indrukken om tijd te maken voor jezelf en om het bord af te vegen.

Drie dagen in afzondering

We gaan hiervoor in afzondering (seclusion) op een rustige, residentiële locatie waar je enkele dagen geniet van een zeer intens coachingproces dat bestaat uit 7 tot 9 sessies die worden afgewisseld met naar keuze relaxatie (wellness/massage), ontspannende wandelingen of sportievere activiteiten zoals bv mountainbiken.

Intense exclusieve coaching

Het gaat om een sterk gepersonaliseerd traject dat veel energie vergt van cliënt én coach maar waarvan de intensiteit in evenredigheid staat met het resultaat. Meer nog dan andere coaching is dit een unieke bevrijdende ervaring die van jou een ander en lichter mens maakt. Dit meerdaags programma kan plaatsvinden zowel tijdens de werkweek als in een weekend of vakantieperiode.

Contacteer me voor meer details.