Seclusive coaching *****

BG_seclusiveOp een bepaald moment wil je dat het ophoudt. Wil je rust vinden. Want soms kan je zodanig worstelen met een issue dat het jouw leven gaat bepalen en je hele functioneren gaat beïnvloeden. Zoiets tast je carrière aan, verziekt je relaties met anderen en zal je uiteindelijk verzwakken, uitputten en of helemaal onderuit halen. Sommige issues liggen echter zo gevoelig dat je er niet zomaar met iedereen heel open over kan of wil praten. Wanneer je dan het moedige besluit neemt om er voor eens en voor altijd komaf mee te maken, is dit een ideale oplossing. In volle vertrouwen en in alle discretie gaan we samen in afzondering. In deze exclusieve persoonlijke coaching krijg je mij als coach gedurende drie volle dagen helemaal voor jou alleen. Door niets afgeleid en weg van de dagelijkse sleur, van je vertrouwde omgeving, van je bedrijf of organisatie, van je gezin, van je partner. Een paar dagen de pauzetoets ingedrukt om tijd te maken voor jezelf. Om stil te staan bij je diepste besognes en een bladzijde om te draaien.

Drie dagen in afzondering

tweestoelen_K

We gaan hiervoor in afzondering (seclusion) op een rustige locatie waar je enkele dagen mag genieten van een zeer intens traject dat bestaat uit 9 coachingsessies met tussendoor de nodige tijd voor ontspanning. Naargelang de locatie heb je de keuze uit fitness, sauna, jacuzzi, massage, een ontspannende wandeling in de natuur of meer sportieve buitenactiviteiten.

Intense exclusieve coaching

Het gaat om een sterk gepersonaliseerd traject dat veel energie vergt van cliënt én coach maar waarvan de intensiteit en de inspanningen in evenredigheid staan met het resultaat. Maar meer nog dan andere coaching is dit een unieke bevrijdende ervaring die van jou een evenwichtiger en gelukkiger mens maakt!

Neem contact op voor meer details.