Personal coaching

BG_personalPersonal coaching is een sterk procedé omdat het innerlijke krachten aanspreekt en (her)activeert. Vandaar ook de duurzame verandering. Ik zorg voor professionaliteit, een luisterend oor en absolute discretie. Van de cliënt verwacht ik intrinsieke –geen opgelegde!– motivatie. Als dan de klik er is, zijn alle voorwaarden vervuld om tot prachtige resultaten te komen. Het zal je meer centeren en evenwicht en rust brengen.

Het begint met een vrijblijvend telefoongesprekje ter kennismaking alvorens we concrete afspraken maken.

1-op-1 sessies

Doorgaans werk ik met 1-op-1-sessies van 1,5 tot max 2 uur. Afhankelijk van je behoeften en mogelijkheden volgen er eventueel meerdere sessies. Coaching kan ook perfect telefonisch of via Skype/FaceTime (zie onder). Verkies je liever live dan heb je de keuze uit onze twee locaties: Brussel of Antwerpen.

Sessies met 3 of 4

Desgewenst kan je met twee personen naar een sessie komen op voorwaarde dat jullie allebei dezelfde intenties hebben en bereid zijn op gelijke basis en in alle openheid aandacht te schenken aan het gezamenlijk probleem. Het kan gaan om partners, ouder/kind, broer/zus of een collega. Dit wordt op voorhand afgesproken. Het kan dus niet dat je zomaar iemand extra meebrengt. Naargelang de situatie en het onderwerp is het mogelijk dat ook ik er een tweede coach bij betrek. Uiteraard gebeurt dit eveneens in overleg.

Ook telefonisch of via Skype/FaceTime

Persoonlijk contact blijft wel de meest gebruikelijke vorm van coachen, maar in tijden van files en tijdrovende verplaatsing kunnen de sessies ook telefonisch of via Skype/FaceTime verlopen. Voor sommigen voelt dit zelfs ‘veiliger’ op één voorwaarde: dat het gesprek langs jouw kant in een rustige omgeving ongestoord kan verlopen.

Anoniem

Discretie is bij coaching cruciaal en kan wat mij betreft ver gaan. Zoals een volledig anoniem telefonisch of Skype-gesprek bijvoorbeeld. Interessant voor wie moeilijk face to face over gevoelige zaken kan praten, omwille van trauma’s, angst of schaamte. Of omdat je een bekend publiek figuur bent. Maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je aan jezelf wil werken. Anonieme sessies worden wel op voorhand betaald, eventueel via derden.