Personal coaching

personalcoaching_KKPersonal coaching is een sterk ‘instrument’ dat innerlijke krachten aanspreekt en (her)activeert. Met échte duurzame verandering als resultaat. Van mijn cliënten verwacht ik intrinsieke (geen opgelegde) motivatie. Zelf zorg ik voor een veilige, professionele en resultaatgerichte aanpak en absolute discretie! Als bovendien de klik er is, zijn alle voorwaarden vervuld om tot verbinding, persoonlijke groei en meer evenwicht te komen. Interesse maar nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je steeds een gratis uur aanvragen voor een vrijblijvend gesprek.

1-op-1 sessies

Doorgaans wordt er met 1-op-1-sessies gewerkt van 1 tot max 2 uur. Coaching werkt ook heel goed telefonisch of online via Skype/FaceTime. Verkies je liever een live gesprek dan ben je van harte welkom in Deurne.

Telefonisch of online

Persoonlijk contact is de meest evidente vorm van coachen, maar in tijden van files en tijdrovende verplaatsing kunnen sessies ook perfect telefonisch of via Skype/FaceTime verlopen. Voor sommigen voelt dit zelfs ‘veiliger’. Er is wel één voorwaarde: dat het gesprek langs jouw kant in een rustige omgeving en ongestoord kan verlopen.

Anoniem

Discretie is bij coaching cruciaal en kan heel ver gaan. Zelfs volledig anoniem voor wie face to face moeilijk kan praten over gevoelige zaken. Omwille van trauma’s, angst of schaamte. Of omdat je een bekend publiek figuur bent. Allemaal heel menselijk en eigenlijk maakt het niet uit. Het belangrijkste is dat je aan jezelf wil werken. Anonieme sessies worden wel op voorhand betaald, eventueel via derden.

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑