Personal coaching

BG_personalCoaching is een sterk ‘instrument’ dat innerlijke krachten aanspreekt en (her)activeert. Met als resultaat duurzame verandering. Van mijn cliënt(e) verwacht ik intrinsieke motivatie. Ikzelf zorg voor een professionele resultaatgerichte aanpak en absolute discretie. En als dan de klik er is, zijn alle voorwaarden vervuld om tot verbinding, persoonlijke groei en meer evenwicht en rust te komen. Heb je interesse? Dan kan je steeds een gratis uurtje aanvragen voor een vrijblijvend gesprekje ter kennismaking.

1-op-1 sessies

Doorgaans werk ik met 1-op-1-sessies die 1,5 tot 2 uur duren. Coaching werkt ook heel goed telefonisch of online via Skype/FaceTime. Verkies je liever live dan ben je van harte welkom op locatie in Brussel.

Telefonisch of online

Persoonlijk contact is de meest evidente vorm van coachen, maar in tijden van files en tijdrovende verplaatsing kunnen de sessies ook perfect telefonisch of via Skype/FaceTime verlopen. Voor sommigen voelt dit zelfs ‘veiliger’. Er is wel één voorwaarde: dat het gesprek langs jouw kant in een rustige omgeving en ongestoord kan verlopen.

Anoniem

Discretie is bij coaching cruciaal en kan heel ver gaan. Zelfs volledig anoniem voor wie face to face moeilijk kan praten over gevoelige zaken. Omwille van trauma’s, angst of schaamte. Of omdat je een bekend publiek figuur bent. Allemaal heel menselijk en eigenlijk maakt het niet uit. Het belangrijkste is dat je aan jezelf wil werken. Anonieme sessies worden wel op voorhand betaald, eventueel via derden.