Personal coaching

BG_personalPersonal coaching is een sterk procedé omdat het innerlijke krachten aanspreekt en (her)activeert. Vandaar ook de duurzame verandering. Van de cliënt verwacht ik intrinsieke motivatie. Als coach zorg ik voor professionaliteit, een luisterend oor en absolute discretie. Als dan de klik er is, zijn alle voorwaarden vervuld om tot prachtige resultaten te komen. Het zal je meer centeren en evenwicht en rust brengen. Alles begint bij een vrijblijvend gesprekje ter kennismaking, jouw gratis uurtje, alvorens we verdere afspraken maken.

1-op-1 sessies

Doorgaans werk ik met 1-op-1-sessies van 1,5 tot max 2 uur. Afhankelijk van je behoeften en mogelijkheden volgen er eventueel nog sessies. Coaching kan perfect telefonisch of online via Skype/FaceTime (zie onder). Verkies je liever live dan ontvang ik je graag op onze locatie te Brussel.

Telefonisch of online

Persoonlijk contact is de meest evidente vorm van coachen, maar in tijden van files en tijdrovende verplaatsing kunnen sessies ook telefonisch of via Skype/FaceTime verlopen. Voor sommigen voelt dit zelfs ‘veiliger’ op één voorwaarde: dat het gesprek langs jouw kant in een rustige omgeving en ongestoord kan verlopen.

Anoniem

Discretie is bij coaching cruciaal en kan wat mij betreft heel ver gaan. Zelfs volledig anoniem via telefoon of Skype (zonder beeld). Ideaal voor wie moeilijk face to face over gevoelige zaken kan praten, omwille van trauma’s, angst of schaamte. Of omdat je een bekend publiek figuur bent. Maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je aan jezelf wil werken. Anonieme sessies worden wel op voorhand betaald, eventueel via derden.