Wat je niet verwerkt, wordt je lot

Waar worstel2Je zal ze wel herkennen. Patronen in je leven. Dezelfde zaken waar je steeds tegenaan loopt. Kleine dingen, als kiezeltjes in je sandaal. Of heuse obstakels op je weg die je doorgang en vooruitgang verhinderen. Als je zoiets niet aanpakt, zal het je pad blijven kruisen. Een goede coach zal je als een compagnon de route begeleiden om dit soort hindernissen hun juiste plaats te geven: naast, en niet langer óp je levenspad.button_jaikwilcoaching

Donker bos
Vergelijk het met wat er gebeurt in complete duisternis. Elk geluid wordt dan groter dan de werkelijkheid. Plots geritsel kan je ongerust of zelfs een beetje angstig maken. Wanneer je dan bijlicht en merkt dat het gewoon een egel is, ben je meteen gerustgesteld. Of hoe duidelijkheid en opheldering je tot rust kunnen brengen.

De kracht van coaching
Coaching is zo krachtig omdat het focust op het positieve en op de toekomst. Bovendien vertrekt het vanuit het innerlijke omdat daar de beste en meest duurzame oplossingen liggen. Het (her)activeert ook innerlijke kracht. Geslaagde coaching begint bij een professionele opleiding (cfr. mijn 2 jarige opleiding tot ICF*-gecertificeerd coach) en resulteert in een win-win-win: voor jezelf, voor je entourage en voor je eventuele werkgever.

Waarom vrouwen?
Al op jonge leeftijd heb ik een vrouw leren ‘lezen’. Mijn moeder. Ik leerde vroeg subtiele signalen capteren en situaties inschatten. Gaandeweg werd het een naturel, een rode draad en een bijzondere bedrevenheid. Dat het voornamelijk vrouwen waren die mij spontaan in vertrouwen namen, was nooit een doel op zich maar ging geleidelijk deel uitmaken van diezelfde naturel.

Waarom leidinggevend?
Omdat ik zelf meer dan 25 jaar op managementniveau werkte bij bedrijven (o.a. Janssen Pharmaceutica), in de politiek (als kabinetschef) en in het onderwijs kan ik deze brede ervaring inzetten om managementissues beter in te schatten.

Je krijgt een uur
Je leest het goed! Je krijgt een gratis uur om geheel vrijblijvend kennis te maken omdat de ‘klik’ tussen cliënt en coach zo cruciaal is. Op die manier kan je rustig en zonder verdere verplichting aftasten of coaching jou wel ligt.

Praktisch
De 1-op-1 sessies van 1,5 tot 2 uur kunnen plaatsvinden in Antwerpen of Brussel, maar  kunnen ook perfect telefonisch of via Skype. Dit voelt voor sommigen zelfs veiliger en vermijdt stress en tijdverlies door verplaatsing. Verder bied ik nog een meer exclusieve Seclusive Coaching aan.

* International Coach Federation

 

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑