Naar meer duidelijkheid, opheldering en rust

IMG_voorlopig.jpg Personal coaching Seclusive coaching intensieve exclusieve personal coaching
Coaching is een zeer individueel gepersonaliseerd proces, wat niet betekent dat je er alleen in staat. Met de juiste compagnon de route wordt het dé reis van je leven… 1-op-1 personal coaching sessies, live op locaties te Antwerpen en Brussel of naar keuze telefonisch of via Skype/FaceTime.
Meer info
Driedaagse intensieve exclusieve personal coaching in afzondering (Eng.: seclusion) op een rustige en residentiële locatie.
Meer info

Mentoring

Wie verantwoordelijkheid draagt, heeft af en toe nood aan een betrouwbaar klankbord, een goede sparring partner of gewoon een discreet luisterend oor. Meer dan aan de nieuwste iPhone, laptop of blitse bedrijfswagen. Tot nog toe bleven de meeste extralegale voordelen puur materieel. Hoog tijd dus voor next level incentives die minder uiterlijke schijn maar meer innerlijke steun geven. Maar er is meer. Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke managers minder geneigd zijn om te netwerken, terwijl net daar informeel wordt overlegd. Elke maand een sessie coaching of mentoring kan in dat opzicht dat heilzaam, informeel en discreet sparring moment zijn dat je zo mist…  Lees meer

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑