Eddy Johnson

687_KKNa een carrière van +25 jaar in (crisis)communicatie, pers & public relations en strategie in bedrijven (o.a. Janssen Pharmaceutica), in de politiek (als kabinetschef) en het onderwijs, vond ik in 2009 de tijd rijp voor een carrière switch. Ik wilde mij meer toeleggen op wat er toe doet. Waar de mens en het menselijke op de eerste plaats komen. Omdat dit dichter staat bij wie ik ben en aanleunt bij mijn gevoeligheid en analytische nieuwsgierigheid naar gedrag en de achterliggende systemen en dynamiek. Mensen helpen om tot rust te komen is al sinds mijn jeugd een automatisme waar ik mij in flow voel. Dat ik daarbij vooral goede connectie had met vrouwen was nooit een doel op zich, maar maakt gewoon deel uit van diezelfde naturel.

Respect voor kwetsbaarheid 

Omdat het niet evident is om over gevoeligheden in proces te gaan en om daar zeker niet lichtzinnig mee mee om te springen, ben ik gedurende twee jaar een professionele opleiding tot ICF*-gecertificeerd coach gaan volgen en verdiepte me nadien verder in systemisch benadering, opstellingen en energetisch werk.
         *International Coach Federation

De klik

Als coach vind ik het een uitdaging maar vooral een eer om als compagnon de route iemand te mogen begeleiden. Om redenen van vertrouwen, intimiteit en kwetsbaarheid is het cruciaal dat de klik er is. Dit is naast jouw intrinsieke motivatie en de competentie van mij als coach de derde belangrijkste kritieke succesfactor. Mocht je dus nog met vragen zitten of graag wil aftasten of dit iets voor jou is, aarzel dan niet en bel mij voor een vrijblijvend en verkennend gesprek. Zo horen we meteen of dat alvast goed zit.

Warme groet

handtekening75

 

 

 

 

 

[ login ]