Anonieme coaching

anoniem_4K_KDiscretie is mijn hoogste goed en in coaching zeer belangrijk. Dat kan wat mij betreft erg ver gaan. Een volledig anoniem telefonisch of Skype-gesprek is mogelijk. Je belt via een privélijn, zonder nummerherkenning of via Skype of FaceTime zonder beeld. Deze formule is interessant voor wie het moeilijk heeft om face à face over gevoelige zaken te praten, omwille van trauma’s, taboes, angst of schaamte. Of misschien ben je wel een bekend publiek figuur, manager, actrice of politicus. De reden waarom je liever anoniem blijft, heeft eigenlijk geen belang. Het gaat erom dat je de (eerste) stap zet om er met iemand over te praten en je van mijn kant een luisterend, niet oordelend oor mag verwachten. Het belangrijkste is dat jij er beter van wordt.

Goede afspraken

Om evidente redenen, moet je voor anonieme sessies op voorhand betalen. Je kan op verschillende manieren geld anoniem overmaken of je kan de betaling via derden laten gebeuren zodat jouw identiteit niet wordt prijsgegeven. Je vermeldt een naam waarmee je dan later contact opneemt.

De wens om anoniem te bellen kan allerlei redenen hebben, maar het kan geenszins de bedoeling zijn op deze manier andere personen aan te vallen, in diskrediet te brengen of te beschimpen, noch dat het gesprek zou gaan over strafbare of ethisch onaanvaardbare feiten en onderwerpen. In dat geval zal het gesprek stopgezet worden.

 

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑