Eddy Johnson

687_KKNa een carrière van +25 jaar In communicatie, public relations en strategie en dit zowel in de bedrijfswereld (o.a. zes jaar bij Janssen Pharmaceutica), in de politiek (vier jaar als kabinetschef) als verbonden aan twee hogescholen, vond ik in 2009 de tijd rijp voor een carrière switch. Ik wilde mij meer gaan toeleggen op wat er toe doet en waar het menselijke centraal staat. Gedreven door mijn gevoeligheid en analytische nieuwsgierigheid om zowel gedrag als de achterliggende systemen te willen doorgronden, en na talrijke spontane gesprekken en ‘adviezen’ werd het me duidelijk. Dit bezorgt mij een dusdanige flow dat het mijn missie werd om organisaties en mensen te helpen de rust (terug) te vinden zodat ze opnieuw in harmonie verder kunnen leven, werken en groeien.

Respect voor kwetsbaarheid 

Omdat het niet evident is om over diepere gevoeligheden met iemand of met een groep in gesprek te gaan, en omdat daar zeker niet lichtzinnig mee mag worden omgesprongen, koos ik voor een goede voorbereiding en professionele aanpak. Ik volgde twee jaar de opleiding tot ICF*-gecertificeerd coach en verdiepte me verder in systemisch benadering, opstellingen en energetisch werk.
*International Coach Federation

De klik

Is jouw interesse gewekt en heb je het gevoel in mij een compagnon de route gevonden te hebben waarmee je aan een proces van resetting wil beginnen? Dan is het erg cruciaal om na te gaan of de klik er is. Onderzoek wijst immers uit dat dit, naast intrinsieke motivatie, de belangrijkste kritieke succesfactor is. Zet je eerste kleine stap om even telefonisch kennis te maken. Dan horen we meteen of dat alvast goed zit. En als het klikt is dit misschien het begin van een heel nieuwe en mooie periode van jouw persoonlijke leven of van je organisatie!

Warme groet
Eddy Johnson

[ login ]