Over mij

684_KcorrNa een carrière van +25 jaar op het raakvlak van communicatie, public relations en strategie en dit zowel in de bedrijfswereld (o.a. zes jaar bij Janssen Pharmaceutica), in de politiek (vier jaar als kabinetschef) als in twee hogescholen, vond ik in 2009 de tijd rijp voor een carrière switch.
Ik wilde mij meer gaan toeleggen op zaken die er toe doen en waar de mens op de eerste plaats komt. Gedreven door mijn gevoeligheid en analytische nieuwsgierigheid om gedrag te doorgronden en na vele ervaringen met spontane diepgaande gesprekken werd het me duidelijk dat het mijn ding is om mensen te helpen bevrijden en zichzelf (terug) te vinden waardoor ze opnieuw kunnen leven en groeien, vrij van illusies en condities.

Respect voor de openheid en kwetsbaarheid 

Omdat het niet evident is om over diepe gevoelens met iemand in gesprek te gaan en om daar zeker niet lichtzinnig mee om te springen, gaf ik er de voorkeur aan dit goed voorbereid, onderbouwd en professioneel aan te pakken. Om die reden volgde ik o.a. een opleiding van twee jaar tot ICF*-gecertificeerd coach en verdiepte ik me verder in de o.a. systemisch benadering, opstellingen en energetisch werk.       *International Coach Federation

De noodzakelijke klik

Is jouw interesse gewekt en denk je in mij iemand gevonden te hebben waarmee je aan je proces van resetting wil beginnen dan is het erg cruciaal dat er een goede klik is. Onderzoek wijst immers uit dat dit naast intrinsieke motivatie de belangrijkste kritieke succesfactor is. Daarom is het goed om alvast die eerste kleine stap te zetten en even telefonisch contact op te nemen. En als het klikt is dit misschien wel het begin van een heel nieuwe en mooie periode van je leven. Ik hoop het alvast!

Warme groet
Eddy Johnson

Advertenties