Op jouw maat en tempo

stoelenVrijblijvend kennismakingsgesprek

Het start altijd met een kort (telefonisch) kennismakingsgesprek om af te tasten of de klik en de wil aanwezig zijn om er samen aan te beginnen. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt om je straks heel open te kunnen stellen en ik hoor graag hoe sterk je gemotiveerd bent om aan je groeiproces te willen beginnen. We maken dan meteen ook enkele praktische en concrete afspraken.

 

Een op een sessies

De meest voor de hand liggende setting zijn individuele 1-op-1-sessies van anderhalf tot twee uur. Afhankelijk van je wensen, je mogelijkheden en je budget kunnen meerdere sessies elkaar opvolgen, maar een eenmalige sessie kan ook. Bij meervoudige sessies bepalen we in onderling overleg het aantal en de tijd tussen twee sessies. Je kan kiezen uit twee locaties: Brussel of Antwerpen.
Alhoewel persoonlijk contact nog steeds de beste interactieve manier blijft, kunnen de sessies in tijden van files en tijdrovende verplaatsing ook telefonisch of via Skype of FaceTime verlopen. Voor sommigen kan dit zelfs ‘veiliger’ voelen.
Sessies kunnen desgewenst ook volledig anoniem verlopen per telefoon of via chat. De enige voorwaarden daarvoor zijn eerlijkheid en een correcte betaling op voorhand, eventueel via derden.

Sessies met drie of vier

Het is ook mogelijk om met twee personen naar een sessie te komen, op voorwaarde dat beiden de intentie én de intrinsieke motivatie hebben om op gelijke basis en in alle openheid aandacht te geven aan een bepaald probleem. Het kan daarbij gaan om eender welk soort relatie: partners, ouder-kind, broer-zus, collega’s… Afhankelijk van het onderwerp kan het in dat geval opportuun zijn om met twee begeleiders te werken. Uiteraard bespreken we dit eveneens op voorhand.

Intensieve residentiële meerdaagse

Om bepaalde zaken intenser te kunnen begeleiden of wanneer de cliënt ervoor kiest om op korte tijd door een flink proces te gaan, bestaat de mogelijkheid om daarvoor gedurende drie dagen in afzondering te gaan op een residentiële locatie voor een intensieve en bevrijdende onderdompeling in niets dan jezelf. Weg van de dagelijkse sleur en je vertrouwde omgeving, je bedrijf of organisatie, je gezin, je partner. De pauzetoets. Om alles even los te laten en het bord af te vegen.
Tijdens deze meerdaagse formule wisselen we kort opeenvolgende sessies af met ontspanning (wandelen, sport, wellness) en gezonde maaltijden. Deze formule vergt veel van beiden en resulteert in een soort identity peeling, de confrontatie met jezelf, een innerlijke update. Diepgaand, intiem en intens. Verfrissend zuiverend en bevrijdend. Een deugddoende bezinning of gewoon een flinke bevestiging dat je goed bezig bent. Alles hangt af van je ingesteldheid, je openheid en de items die je wil delen, verwerken en loslaten.

 

Advertenties