Ach… waarom?

Wie? Wat? Hoe? Wanneer? Stuk voor stuk vragen waarop men een bijna meetbaar antwoord kan geven. Maar de waaromvraag is de moeilijkste omdat ze peilt naar zingeving. En omdat ze je leven zo drastisch kan veranderen. Wil je verandering, dan moet je dus vooral bij deze vraag beginnen!

Omdat je niet altijd mag geloven wat je denkt

We zijn meesters in onszelf wat wijs te maken. Soms is het ook gewoon gemakkelijker om jezelf te geloven. Veilig binnen je comfortzone. Dus zoeken we de antwoorden vooral buiten onszelf. En blijven we rondjes draaien. Pas als je voor eens en voor goed met jezelf in het reine komt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Change your mind and it will change your life!

Omdat het mooiste van je leven altijd nog kan komen

Het is nooit te laat. Meer jezelf mogen zijn, zal je gelukkiger maken. Het is helend, in de betekenis van terug één geheel maken. Loslaten is daarbij het moeilijkst, want vastklampen aan zekerheden is een van onze grootste valkuilen. Maar minder is soms meer. Geluk is soms een breuk. En een stap zetten is beter dan stilstaan. Om terug voldoening te vinden. Oprecht, vanuit het hart en niet uit gewoonte. Het maakt een authentieker mens van je om je verstand, je hart en je buik te aligneren. Ratio, gevoelens en intuïtie op één lijn te brengen en komaf te maken met jouw ‘gewrongen’ situatie: je mentale hernia!

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑